درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 19 بهمن 1404

کد: 378541 | 30 مهر 1403 ساعت 10:07

مطالبات اعضای شورا و شهروندان از شهردار   

صفرعلی پایین محلی در نطق پیش از دستور دویست و سی و هشتمین جلسه‌ رسمی شورا به بیان  انتظارات و مطالبات اعضای شورا و شهروندان از شهردار گرگان پرداخت و گفت: ما چه انتظاری از شهردار داریم جز اینکه می خواهیم آبشار سوخته ناهارخوران و پله های برقی میدان شهرداری و جرجان بازسازی و المان میدان بسیج بعد از 15 سال با صرف هزینه ای بالغ بر 300 الی 400 میلیارد تومان به نرخ روز، تعیین تکلیف شود. 
مطالبات اعضای شورا و شهروندان از شهردار   


نائب رئیس شورای اسلامی شهر گرگان ادامه داد: ما می‌خواهیم پمپ بنزین 17 شهریور راه اندازی شود تا مردم ساکن شرق گرگان برای تهیه بنزین با مشکل مواجه نباشند. 

رئیس کمیسیون اداری، مالی، برنامه و بودجه هنچنین آسفالت معابر، بازگشایی محور صیاد شیرازی تا خیابان گلشهر، پرداخت به موقع حقوق و مزایای پرسنل و تکمیل پروژه های عمرانی نیمه تمام و بهره برداری از شهربازی را از دیگر مطالبات اعضای شورا عنوان کرد. 

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان خاطر نشان کرد: ما باور داریم که اعضای شورا  و شهردار در فضایی سالم و با همدلی ضمن برداشتن موانع از مسیر سرمایه گذاران باید توسعه شهر را تسریع نموده و گام های عملی برای اجرای پروژه های عمرانی جدید و شهر بازی مدرن برداشته و طعم شیرین خدمت را به شهروندان بچشانیم.



عکس خوانده نمی‌شود